Kundeservice

Spørsmål & svar

Det er en komplett matbutikk på nett med direkte levering til barnehager. Tjenesten baserer seg på Statens Kostholdsråd og gir deg trygg og tidseffektiv planlegging av måltider. Her får du kvalitetsikrede oppskrifter og inspirasjon til mataktivteter med barna. Se mer informasjon her.

Alle barnehager kan bruke BareBraMat.no. Hvis du registrerer din barnehage får du tilgang til alle oppskriftene, samt inspirerende og nyttig informasjon om mat og ernæring.
For å få tilgang til bestilling og levering av matvarer direkte fra Barebramat.no må du ha et kundenummer hos Servicegrossistene. Da vil valgte oppskrifter forvandles til en ferdig handleliste som du enkelt kan bestille og få levert på døren, sammen med andre basisvarer du måtte trenge.

Tjenesten Barebramat.no er gratis. Det er ingen innmeldingsavgift og det er heller ingen abonnementsordning. Du betaler kun for produktene du kjøper gjennom vår samarbeidspartner. Våre oppskrifter er utviklet med tanke på barnehagers behov og budsjett.

Det er ingen bindingstid med Barebramat.no og du står fritt til å handle når og hvor ofte det passer for deg. Du velger selv om du vil bruke oppskriftene våre, sette sammen ukesmenyer eller kjøpe enkeltprodukter.

Klikk på Kom i gang øverst i høyre hjørne. Alt du trenger er din barnehages organisasjonsnummer, samt navn og e-post til din bruker. Når du har opprettet en BareBraMat-konto for barnehagen kan du invitere kolleger til å bruke tjenesten.
Har du spørsmål eller ønsker hjelp til å komme i gang ta kontakt på registrering@barebramat.no

Klikk logg inn. Istedenfor å taste inn ditt passord klikker du på «glemt passord». Oppgi din e-postadresse. Du vil få tilsendt en link. Følg linken og velg et nytt passord.

 

Kontakt

For spørsmål angående oppskrifter, redaksjonelt innhold eller tjenesten generelt
Telefon, hverdager mellom 09.00-15.00
22062794
E-post
kontakt@barebramat.no

Levering

For spørsmål angående din levering eller ordre, kontakt din lokale grossist
Finn din grossist