Om Barebramat.no

Skap gode matvaner tidlig

Det er i barnehagen sansene utvikles, og det er viktig å skape et positivt forhold til mat. La barna smake og ha det gøy, for dette vil skape grunnlaget for gode matvaner senere i livet. Gode forbildet skaper gode følgere!

Se video

Idéen bak Barebramat.no

Barebramat.no er et helhetlig tjeneste som ønsker å forenkle matserveringen i barnehagene med kunnskap, inspirasjon og løsninger.

Les mer om idéen bak Barebramat.no

Kokken Kenneth Johansen og klinisk ernæringsfysiolog Runa Spilling på kjøkkenet

Teamet bak Barebramat.no

Bak Barebramat.no står et dedikert og tverrfaglig team av kokker, ernæringsfysiologer, utviklere, designere, samt salg og marked.

Les mer om teamet

Barebramat.no og ernæring til barn og unge

Barn og unge gjør seg klar for livet som voksen og legger i løpet av barne- og ungdomsårene en god del av grunnlaget for god helse senere i livet. Kosten, matvaner og aktivitet er viktige brikker for å skape en stabil grunnmur. Å spise næringsrikt og passe med energi til riktige tider er en kunst som må læres. Sammen med dere ønsker vi å bidra til å at denne kunsten innøves fra de første årene.

Barebramat.no og ernæring til barn og unge

Barebramat.no og Rammeplanen

Vi i teamet bak Barebramat.no mener jobben med å skape gode matvaner ikke kan begrenses til 5 om dagen, men handler om å skape et positivt forhold til mat og måltider.

Se Rammeplan for barnehagen i sin helhet