Slik fungerer det

Bli kjent med Barebramat.no

Barebramat.no er et skreddersydd matkonsept for barnehager. Med Barebramat.no kan du være trygg på at barna får riktig ernæring og lærer gode matvaner tidlig. Alt levert til din barnehage tilpasset ditt budsjett og travle hverdag.

Inspirerende oppskrifter

Vi vet at maten ikke er sunn før den er spist! Vårt ekspertteam med kokker og ernæringsfysiologer har utviklet sunne og smakfulle oppskrifter og produkter spesialtilpasset barn. De er basert på hva barna liker og hva de trenger av næring. Oppskriftene er enkle å tilberede og har råvarer som gir spennende matopplevelser. Alt er basert på Statens Kostholdsråd og oppskriftene er ferdig næringsberegnet for å sikre et variert og fornuftig kosthold for de minste.

Les mer om våre oppskrifter her

Enkel planlegging

Alle barnehager har sine egne rutiner og ofte et stramt budsjett å forholde seg til - dere kjenner deres behov best! På Barebramat.no kan du legge opp matserveringen akkurat slik din barnehage ønsker: Varmmat eller brødmåltid - det er opp til dere! Vi tilbyr kvalitetsikrede oppskrifter og tilgang til en praktisk menyplanlegger som kan være til god hjelp i en hektisk hverdag. Der får du oversikt over det totale næringsinnholdet i maten, samt kontroll på ditt budsjett.
Har dere allergier, matintoleranse eller andre spesialbehov? Null problem! Vi har fleksible løsninger slik at du kan skreddersy innkjøpet til din barnehage! Enten du velger blant våre oppskrifter eller bruker de ferdige ukesmenyene, kan du enkelt tilpasse matserveringen etter budsjett, allergier og andre behov.

Få full oversikt med egen startside!

En komplett matbutikk på nett

Barebramat.no gjør det enkelt og tidseffektivt å planlegge matserveringen i din barnehage! Med matglede og gode matvaner i fokus leverer vi alt du trenger av basisvarer og kvalitetsikrede oppskrifter direkte på døren! Via vår samarbeidspartner Servicegrossistene kan du enkelt legge inn bestilling og få alt levert direkte til din barnehage.

Lek og lær med mat

Mat og matlaging er en ypperlig læringsarena! Vi gir deg tips til matlaging med barna og andre aktiviteter slik at de minste opplever både læring og mestring. Inspirér til matglede og gode matvaner ved å involvere barna i matlaging og andre aktiviteter. Ta barna med på kjøkkenet og la dem bruke sansene til å utforske nye og spennende råvarer og matretter! Gode matvaner de første leveårene legger grunnlaget for et naturlig sunt og variert kosthold resten av livet.

Kunnskap om mat og ernæring

På Barebramat.no finner du mye nyttig informasjon om mat og ernæring. Alle artiklene er kvalitetssikret av kokker og ernæringsfysiologer og tar for seg blant annet myter rundt mat og ernæring, inspirasjon til bruk av restemat og hvordan introdusere barn for nye smaker. Denne informasjonen, samt oppskrifter og menyplanleggeren for din barnehage, kan enkelt deles med både ansatte og foreldre.

Kom i gang på Barebramat.no!

Se hvordan du enkelt kan registrere bruker på Barebramat.no